Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Pritja > Arti, Kultura dhe Shows
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Arti, Kultura dhe Shows
Kategori Albume Fotografi
Arti i FotografiseArti i fotografise Shqiptare nder vite
1 24

Konkursi Nderkombetar i Fotografise Artistike "FOKUS '08"


Zoran_Boldorac-Pozoriste.jpg

72 fotografi, e fundit shtuar më 06 Nëntor 2008

Konkursi i Fotografise Artistike "FOKUS '07"


LUBI1.jpg

68 fotografi, e fundit shtuar më 11 Janar 2008

50-vjetori i Estrades Fierake


xha-llazi-midis-nesh.jpg

29 fotografi, e fundit shtuar më 29 Tetor 2007

Vlore: Pavaresia e Kosoves


DSC03416(2).JPG

4 fotografi, e fundit shtuar më 14 Dhjetor 2007

Dea 2007


DSC_0237.jpg

35 fotografi, e fundit shtuar më 01 Gusht 2007

Sofra Ilire 2007


DSC_0418.jpg

36 fotografi, e fundit shtuar më 09 Qershor 2007

5 Maj 2007-Dita e Deshmoreve


DSC_0037~0.jpg

26 fotografi, e fundit shtuar më 06 Maj 2007

Java e Kultures Çame


Paramthia_1913~0.jpg

36 fotografi, e fundit shtuar më 31 Maj 2007

Spektakli Miss DEA '06


Immagine_1.jpg

16 fotografi, e fundit shtuar më 29 Qershor 2007

 

23 albume në 3 faqe 1

Top