Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Bylis
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Antikitet > Bylis

TITULLI  +   - 
EMRI I SKEDARIT  +   - 
DATË  +   - 
POZICIONI  +   - 
Bylis24.jpg
Bylis24.jpg124 shikimeKjo dhome mendohet te kete qene e armatimit sepse nuk ka pasur vetem nje dere.9 komente
Bylis25.jpg
Bylis25.jpg129 shikime8 komente
Bylis27.jpg
Bylis27.jpg115 shikime8 komente
Bylis28.jpg
Bylis28.jpg113 shikime8 komente
Bylis29.jpg
Bylis29.jpg114 shikime10 komente
bylis3.jpg
bylis3.jpg174 shikime8 komente
Bylis3.jpg
Bylis3.jpg120 shikime8 komente
Bylis30.jpg
Bylis30.jpg131 shikime8 komente
Bylis31.jpg
Bylis31.jpg104 shikime8 komente
Bylis32.jpg
Bylis32.jpg103 shikime9 komente
Bylis33.jpg
Bylis33.jpg109 shikime8 komente
Bylis34.jpg
Bylis34.jpg104 shikimeKjo bazilike ka dhe siperfaqen me te madhe te mozaikve dekorativ te gjendur ne Shqiperi.12 komente
Bylis35.jpg
Bylis35.jpg121 shikime11 komente
Bylis36.jpg
Bylis36.jpg110 shikime11 komente
Bylis37.jpg
Bylis37.jpg103 shikime8 komente
Bylis38.jpg
Bylis38.jpg120 shikime9 komente
60 fotografi në 4 faqe(s) 2

Top