Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Shkollat publike dhe private
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Fieri > Shkollat publike dhe private

TITULLI  +   - 
EMRI I SKEDARIT  +   - 
DATË  +   - 
POZICIONI  +   - 
Gjimnazi_I_ri_Perikli_Ikono.jpg
Gjimnazi_I_ri_Perikli_Ikono.jpg1039 shikime53 komente
Gjimnazi_i_vjeter_JanaqK.jpg
Gjimnazi_i_vjeter_JanaqK.jpg885 shikime48 komente
Gjimnazi_i_vjeter_Janaq_Kil.jpg
Gjimnazi_i_vjeter_Janaq_Kil.jpg909 shikimepamje e pasme e gjimnazit te vjeter. viti-200559 komente
Indipendent_College.jpg
Indipendent_College.jpg817 shikime58 komente
Shkolla_J_Xoxa2.jpg
Shkolla_J_Xoxa2.jpg763 shikime46 komente
Shkolla_murialdo.jpg
Shkolla_murialdo.jpg729 shikime58 komente
Shkolla_Naim_Frasheri.jpg
Shkolla_Naim_Frasheri.jpg835 shikime46 komente
Shk_Andon_Xoxa.jpg
Shk_Andon_Xoxa.jpg843 shikime59 komente
Shk_Andon_Xoxa1.jpg
Shk_Andon_Xoxa1.jpg839 shikime65 komente
Shk_e_mesme_Industriale_Pet.jpg
Shk_e_mesme_Industriale_Pet.jpg825 shikime54 komente
Shk_e_mesme_Indystriale_Pet.jpg
Shk_e_mesme_Indystriale_Pet.jpg750 shikime61 komente
Shk_Jakov_xoxa.jpg
Shk_Jakov_xoxa.jpg700 shikime49 komente
Shk_Jakov_Xoxa1.jpg
Shk_Jakov_Xoxa1.jpg775 shikime54 komente
Shk_Jani_bakalli.jpg
Shk_Jani_bakalli.jpg825 shikime49 komente
Shk_Jopublike_Alen.jpg
Shk_Jopublike_Alen.jpg755 shikime56 komente
sHK_jo_poblike_Numani1.jpg
sHK_jo_poblike_Numani1.jpg812 shikime54 komente
24 fotografi në 2 faqe(s) 1

Top