Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Shkollat publike dhe private
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Fieri > Shkollat publike dhe private

TITULLI  +   - 
EMRI I SKEDARIT  +   - 
DATË  +   - 
POZICIONI  +   - 
Shk_Andon_Xoxa.jpg
Shk_Andon_Xoxa.jpg850 shikime59 komente
Indipendent_College.jpg
Indipendent_College.jpg823 shikime58 komente
Gjimnazi_i_vjeter_JanaqK.jpg
Gjimnazi_i_vjeter_JanaqK.jpg890 shikime48 komente
Gjimnazi_i_vjeter_Janaq_Kil.jpg
Gjimnazi_i_vjeter_Janaq_Kil.jpg916 shikimepamje e pasme e gjimnazit te vjeter. viti-200559 komente
Gjimnazi_I_ri_Perikli_Ikono.jpg
Gjimnazi_I_ri_Perikli_Ikono.jpg1048 shikime53 komente
Shk_Jakov_Xoxa1.jpg
Shk_Jakov_Xoxa1.jpg782 shikime54 komente
Shk_Jakov_xoxa.jpg
Shk_Jakov_xoxa.jpg706 shikime49 komente
Shk_e_mesme_Indystriale_Pet.jpg
Shk_e_mesme_Indystriale_Pet.jpg757 shikime61 komente
Shk_e_mesme_Industriale_Pet.jpg
Shk_e_mesme_Industriale_Pet.jpg832 shikime54 komente
Shk_Andon_Xoxa1.jpg
Shk_Andon_Xoxa1.jpg846 shikime65 komente
Shk_jo_publike_NUMANI.jpg
Shk_jo_publike_NUMANI.jpg407 shikime18 komente
Shk_jo_publike_mesonjtorja.jpg
Shk_jo_publike_mesonjtorja.jpg460 shikime14 komente
Shk_Jo_publike_flatrat_e_di.jpg
Shk_Jo_publike_flatrat_e_di.jpg506 shikime16 komente
sHK_jo_poblike_Numani1.jpg
sHK_jo_poblike_Numani1.jpg820 shikime54 komente
Shk_Jani_bakalli.jpg
Shk_Jani_bakalli.jpg831 shikime49 komente
Shk_Pinallopi_Piro.jpg
Shk_Pinallopi_Piro.jpg372 shikime15 komente
24 fotografi në 2 faqe(s) 1

Top