Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Shkollat publike dhe private
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Fieri > Shkollat publike dhe private

TITULLI  +   - 
EMRI I SKEDARIT  +   - 
DATË  +   - 
POZICIONI  +   - 
Shk_Shekulli_iRi.jpg
Shk_Shekulli_iRi.jpg382 shikime17 komente
Shkolla_J_Xoxa2.jpg
Shkolla_J_Xoxa2.jpg769 shikime46 komente
Shkolla_murialdo.jpg
Shkolla_murialdo.jpg735 shikime58 komente
Shkolla_Naim_Frasheri.jpg
Shkolla_Naim_Frasheri.jpg840 shikime46 komente
Shk_Jopublike_Alen.jpg
Shk_Jopublike_Alen.jpg763 shikime56 komente
Shk_Liri_Gero1.jpg
Shk_Liri_Gero1.jpg415 shikime17 komente
Shk_Mark_Dashi.jpg
Shk_Mark_Dashi.jpg411 shikime13 komente
Shk_Naim_Frasheri.jpg
Shk_Naim_Frasheri.jpg385 shikime16 komente
Shk_Pinallopi_Piro.jpg
Shk_Pinallopi_Piro.jpg372 shikime15 komente
Shk_Jani_bakalli.jpg
Shk_Jani_bakalli.jpg831 shikime49 komente
sHK_jo_poblike_Numani1.jpg
sHK_jo_poblike_Numani1.jpg820 shikime54 komente
Shk_Jo_publike_flatrat_e_di.jpg
Shk_Jo_publike_flatrat_e_di.jpg506 shikime16 komente
Shk_jo_publike_mesonjtorja.jpg
Shk_jo_publike_mesonjtorja.jpg460 shikime14 komente
Shk_jo_publike_NUMANI.jpg
Shk_jo_publike_NUMANI.jpg407 shikime18 komente
Shk_Andon_Xoxa1.jpg
Shk_Andon_Xoxa1.jpg846 shikime65 komente
Shk_e_mesme_Industriale_Pet.jpg
Shk_e_mesme_Industriale_Pet.jpg832 shikime54 komente
24 fotografi në 2 faqe(s) 1

Top