Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Rrethinat e qytetit
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Rrethinat ne Fier > Rrethinat e qytetit

TITULLI  +   - 
EMRI I SKEDARIT  +   - 
DATË  +   - 
POZICIONI  +   - 
Lumi_seman.jpg
Lumi_seman.jpg2755 shikime199 komente
Ura_e_hekurudhes_seman.jpg
Ura_e_hekurudhes_seman.jpg866 shikime81 komente
Ura_lumi_seman.jpg
Ura_lumi_seman.jpg856 shikime93 komente
Ura_Vj_Seman.jpg
Ura_Vj_Seman.jpg725 shikime47 komente
Ballsh5.jpg
Ballsh5.jpg3361 shikime212 komente
Ballsh4.jpg
Ballsh4.jpg2480 shikime185 komente
Ballsh3.jpg
Ballsh3.jpg3056 shikime215 komente
Ballsh2.jpg
Ballsh2.jpg3551 shikime191 komente
Ballsh1.jpg
Ballsh1.jpg6322 shikime225 komente
Klos3.jpg
Klos3.jpg2610 shikimeNdodhet ne Mallakaster dhe mbahet si nje nga qendrat kulturore te saj167 komente
Klos2.jpg
Klos2.jpg2750 shikimeNdodhet ne Mallakaster dhe mbahet si nje nga qendrat kulturore te saj175 komente
Klos1.jpg
Klos1.jpg2450 shikimeNdodhet ne Mallakaster dhe mbahet si nje nga qendrat kulturore te saj185 komente
Ish_Turizmi_Ballsh.jpg
Ish_Turizmi_Ballsh.jpg2376 shikime194 komente
Ballsh6.jpg
Ballsh6.jpg2517 shikime197 komente
Mallakaster4.jpg
Mallakaster4.jpg653 shikime52 komente
Mallakaster3.jpg
Mallakaster3.jpg623 shikime47 komente
33 fotografi në 3 faqe(s) 1

Top