Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Rrethinat e qytetit
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Rrethinat ne Fier > Rrethinat e qytetit

Futjet më të fundit - Rrethinat e qytetit
DSC_0513.jpg
DSC_0513.jpg6681 shikime211 komente21 Shkurt 2008
DSC_0516.jpg
DSC_0516.jpg3006 shikime198 komente21 Shkurt 2008
Uzina_Ballsh.jpg
Uzina_Ballsh.jpg1157 shikime102 komente20 Prill 2007
Uzina_Ballsh1.jpg
Uzina_Ballsh1.jpg1510 shikime109 komente20 Prill 2007
Mallakaster10.jpg
Mallakaster10.jpg5962 shikime190 komente20 Prill 2007
Mallakaster11.jpg
Mallakaster11.jpg3798 shikime110 komente20 Prill 2007
Mallakaster12.jpg
Mallakaster12.jpg1335 shikime116 komente20 Prill 2007
Patos1.jpg
Patos1.jpg1179 shikime108 komente20 Prill 2007
Patos2.jpg
Patos2.jpg1377 shikime114 komente20 Prill 2007
Mallakaster5.jpg
Mallakaster5.jpg1234 shikime103 komente20 Prill 2007
Mallakaster6.jpg
Mallakaster6.jpg1369 shikime120 komente20 Prill 2007
Mallakaster7.jpg
Mallakaster7.jpg1340 shikime118 komente20 Prill 2007
Mallakaster8.jpg
Mallakaster8.jpg1073 shikime98 komente20 Prill 2007
Mallakaster9.jpg
Mallakaster9.jpg1307 shikime110 komente20 Prill 2007
Klos4.jpg
Klos4.jpg4750 shikimeNdodhet ne Mallakaster dhe mbahet si nje nga qendrat kulturore te saj208 komente20 Prill 2007
Mallakaster1.jpg
Mallakaster1.jpg6026 shikime234 komente20 Prill 2007
33 fotografi në 3 faqe(s) 1

Top