Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Futjet më të fundit
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Futjet më të fundit
Albaug_2004_049.gif
Albaug_2004_049.gif165 shikime26 Shtator 2006
Albaug_2004_050.gif
Albaug_2004_050.gif178 shikime26 Shtator 2006
Biblioteka_naten.gif
Biblioteka_naten.gif265 shikimePamje naten e ish-Bibliotekes, nje nder ndertesat historike me te bukura te qytetit tone.12 komente26 Shtator 2006
boutique.gif
boutique.gif253 shikimeBoutique. Mini-market.11 komente26 Shtator 2006
fieri_1.jpg
fieri_1.jpg245 shikimePamje perendimore e sheshit qendror perpara ish-Turizmit.11 komente26 Shtator 2006
fieri_2.jpg
fieri_2.jpg237 shikimeQendra e qytetit. Aty ku dikur ka qen busti i Stalinit.11 komente26 Shtator 2006
fieri_3.jpg
fieri_3.jpg239 shikimePamje jugore e Prefektures Fier.10 komente26 Shtator 2006
fr_vitet_80.gif
fr_vitet_80.gif438 shikimePamje nga fieri ne vitin 1980. Pamje tipike e asaj kohe.17 komente26 Shtator 2006
partizani_vitet_80.gif
partizani_vitet_80.gif421 shikimePamje mnga fieri ne vitin 1980. Ne sfond ish bufe partizani dhe sloganet qesharake te periudhes komunise.10 komente26 Shtator 2006
1962fier.gif
1962fier.gif331 shikime7 komente26 Shtator 2006
1960fier1.gif
1960fier1.gif330 shikime9 komente26 Shtator 2006
1939fier1.gif
1939fier1.gif309 shikimePamje nga fieri ne vitin 19397 komente26 Shtator 2006
1939fier2.gif
1939fier2.gif346 shikimePamje nga fieri ne vitin 193917 komente26 Shtator 2006
1929fier1~0.gif
1929fier1~0.gif418 shikimePamje e vjeter nga fieri ne vitin 192916 komente26 Shtator 2006
1930fier1.gif
1930fier1.gif501 shikimePamje nga sheshi qendror ne Fier.3 komente26 Shtator 2006
1930fier2_rruga_turizem.gif
1930fier2_rruga_turizem.gif503 shikimeRruga ku sot shtrihet bulevardi Jakov Xoxa.20 komente26 Shtator 2006
2560 fotografi në 160 faqe(s) 160

Top