Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Futjet më të fundit
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Rrethinat ne Fier

Futjet më të fundit - Rrethinat ne Fier
DSC_0513.jpg
DSC_0513.jpg6677 shikime211 komente21 Shkurt 2008
DSC_0516.jpg
DSC_0516.jpg3003 shikime198 komente21 Shkurt 2008
Uzina_Ballsh.jpg
Uzina_Ballsh.jpg1155 shikime102 komente20 Prill 2007
Uzina_Ballsh1.jpg
Uzina_Ballsh1.jpg1508 shikime109 komente20 Prill 2007
Mallakaster10.jpg
Mallakaster10.jpg5958 shikime190 komente20 Prill 2007
Mallakaster11.jpg
Mallakaster11.jpg3794 shikime110 komente20 Prill 2007
Mallakaster12.jpg
Mallakaster12.jpg1334 shikime116 komente20 Prill 2007
Patos1.jpg
Patos1.jpg1177 shikime108 komente20 Prill 2007
Patos2.jpg
Patos2.jpg1375 shikime114 komente20 Prill 2007
Mallakaster5.jpg
Mallakaster5.jpg1233 shikime103 komente20 Prill 2007
Mallakaster6.jpg
Mallakaster6.jpg1368 shikime120 komente20 Prill 2007
Mallakaster7.jpg
Mallakaster7.jpg1338 shikime118 komente20 Prill 2007
Mallakaster8.jpg
Mallakaster8.jpg1071 shikime98 komente20 Prill 2007
Mallakaster9.jpg
Mallakaster9.jpg1305 shikime110 komente20 Prill 2007
Klos4.jpg
Klos4.jpg4747 shikimeNdodhet ne Mallakaster dhe mbahet si nje nga qendrat kulturore te saj208 komente20 Prill 2007
Mallakaster1.jpg
Mallakaster1.jpg6022 shikime234 komente20 Prill 2007
33 fotografi në 3 faqe(s) 1

Top