Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Futjet më të fundit
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Turizem

Futjet më të fundit - Turizem
op.jpg
op.jpg3658 shikimeNje firme e njohur ne qytetin e Fierit,ne fushen e karburanteve por dhe Ndertimit.Momentalisht eshte duke perfunduar nje nga qendrat me te medha te Bisnesit ne Qytet.154 komente07 Qershor 2007
bar_rinia_gati.jpg
bar_rinia_gati.jpg2751 shikimeNe qender te Fierit,te gjithe e njohin per famen e tij.149 komente07 Qershor 2007
Rustika_gati.jpg
Rustika_gati.jpg3180 shikimeNdodhet ne km 4 te rruges Fier-Cakran.Ambjentet e gurta dhe ajri i paster i kodres e bejne nje pike shume te deshiruar per vizitoret.152 komente07 Qershor 2007
shkelzeni_gati.jpg
shkelzeni_gati.jpg22829 shikimeNdodhet ne qender te Fierit134 komente07 Qershor 2007
SILVI_gati.jpg
SILVI_gati.jpg3116 shikimePergjat rruges Fier-Patos nje nga komplekset me te kompletuar te zones.150 komente07 Qershor 2007
tradita_gati.jpg
tradita_gati.jpg7145 shikimeNdodhet ne qender te Ballshit,prane saj mund te vizitohet edhe manastiri i Gllavenices,nje qender peshkopale me fame ne lashtesi223 komente07 Qershor 2007
new_bar_gati.jpg
new_bar_gati.jpg2498 shikimeNdodhet ne Patos145 komente07 Qershor 2007
nikaja_gati.jpg
nikaja_gati.jpg4128 shikimeNdodhet ne Klos te Mallakastres.Nje nga investimet me te medha te zones.Prane tij shtrihet Bylis dhe Nikaia pika arkeologjike te kultures Ilire.235 komente07 Qershor 2007
pasticeri_rustemi_gati.jpg
pasticeri_rustemi_gati.jpg7257 shikimeNje nga me prodhuesit e embelsirave dhe akullore me te sukseshem ne Shqiperi.159 komente07 Qershor 2007
renoil_gati.jpg
renoil_gati.jpg3316 shikimeNje nga komplekset me te reja te qytetit dhe ndodhet ne dalje te qytetit ne drejtim te Vlores.144 komente07 Qershor 2007
ardenica_gati.jpg
ardenica_gati.jpg6380 shikimeNdodhet ne kodren e Ardenices ku mund te shijosh kolorin fushave te Myzeqes232 komente07 Qershor 2007
autogrilla_gati.jpg
autogrilla_gati.jpg10323 shikimeNje nga komplekset me moderne ne qytetin e Fierit262 komente07 Qershor 2007
blerimi_lushnje_gati.jpg
blerimi_lushnje_gati.jpg6076 shikimeNdodhet ne Kodren e qytetit te Lushnjes dhe te dhuron pamje panoramike te fushes se Myzeqese.225 komente07 Qershor 2007
GJANICA_gati.jpg
GJANICA_gati.jpg10388 shikimeNdodhet ne rrugen nacionale Ballsh-Fier224 komente07 Qershor 2007
Joti_GATI.jpg
Joti_GATI.jpg4010 shikimeNdodhet ne rrugen nacionale Lushnje-Fier219 komente07 Qershor 2007
 
15 fotografi në 1 faqe(s)

Top