Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Gjon Mili
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Arti, Kultura dhe Shows > Arti i Fotografise > Gjon Mili

Më të shikuarat - Gjon Mili
GJON+MILI_1[1].jpg
GJON+MILI_1[1].jpg3896 shikime96 komente
LIFE;---Multiple-Exposure-of-Choreographer-Agnes-DeMille-Dancing-1944-silver-gelatin-photograph-Print-C10088399.jpg
LIFE;---Multiple-Exposure-of-Choreographer-Agnes-DeMille-Dancing-1944-silver-gelatin-photograph-Print-C10088399.jpg2370 shikime145 komente
LIFE;---Triple-Exposure-of-Sono-Osato-1941-color-rc-Print-C10088398.jpg
LIFE;---Triple-Exposure-of-Sono-Osato-1941-color-rc-Print-C10088398.jpg2206 shikime116 komente
25-03-2.jpg
25-03-2.jpg2132 shikimeGjon Mili per shume vjet ishte fotografi i preferuar i revistes se madhe amerikane LIFE.138 komente
24midg_xlarge1.jpg
24midg_xlarge1.jpg1867 shikime149 komente
image094.bmp
image094.bmp1856 shikime134 komente
LIFE;---Tuscan-Hilltown-of-Vinci-1959-Photographic-Print-C10088408.jpg
LIFE;---Tuscan-Hilltown-of-Vinci-1959-Photographic-Print-C10088408.jpg1671 shikime158 komente
kickthru.jpg
kickthru.jpg1550 shikime132 komente
LIFE;---Frank-Veloz-Yolanda-Casazza---US-Ballroom-Dance-Team-1939-silver-gelatin-photograph-Print-C10088401.jpg
LIFE;---Frank-Veloz-Yolanda-Casazza---US-Ballroom-Dance-Team-1939-silver-gelatin-photograph-Print-C10088401.jpg1500 shikime132 komente
23national_museum.jpg
23national_museum.jpg1455 shikime113 komente
23national_museum.jpg
23national_museum.jpg1449 shikime137 komente
image093.jpg
image093.jpg1329 shikime115 komente
img_gmili_bio.jpg
img_gmili_bio.jpg1280 shikime119 komente
gene3.jpg
gene3.jpg1203 shikimeKeto foto kane nje shkalle te veshtire realizimi dhe Gjon Mili ka qene nga te paret qe kane realizur foto te objekteve ne levizje.103 komente
lindy_hop_2_full[1].jpg
lindy_hop_2_full[1].jpg957 shikime125 komente
imagefile(13).jpg
imagefile(13).jpg939 shikimePicaso nuk ka lejuar te fotografohet nga kushdo fotograf i asaj kohe.Gjon Mili ka arritur ta bej kete.Kjo foto perben objekt studimi per gjithe fotografet e rinj.Brenda nje shkrepje te vetme Gjon Mili ka arritur te fotografoje Picason duke pikturuar me drite.118 komente
24 fotografi në 2 faqe(s) 1

Top