Notice: Undefined offset: 8192 in /home5/fiericom/public_html/galeri/include/debugger.inc.php on line 112
GALERIA: Fieri.COM - Portali Fierak Online - Më të shikuarat
Shko tek faqja kryesore
Identifikohu
Pritja > Arti, Kultura dhe Shows > Arti i Fotografise

Më të shikuarat - Arti i Fotografise
GJON+MILI_1[1].jpg
GJON+MILI_1[1].jpg3848 shikime96 komente
LIFE;---Multiple-Exposure-of-Choreographer-Agnes-DeMille-Dancing-1944-silver-gelatin-photograph-Print-C10088399.jpg
LIFE;---Multiple-Exposure-of-Choreographer-Agnes-DeMille-Dancing-1944-silver-gelatin-photograph-Print-C10088399.jpg2316 shikime145 komente
LIFE;---Triple-Exposure-of-Sono-Osato-1941-color-rc-Print-C10088398.jpg
LIFE;---Triple-Exposure-of-Sono-Osato-1941-color-rc-Print-C10088398.jpg2169 shikime116 komente
25-03-2.jpg
25-03-2.jpg2084 shikimeGjon Mili per shume vjet ishte fotografi i preferuar i revistes se madhe amerikane LIFE.138 komente
24midg_xlarge1.jpg
24midg_xlarge1.jpg1812 shikime149 komente
image094.bmp
image094.bmp1792 shikime134 komente
LIFE;---Tuscan-Hilltown-of-Vinci-1959-Photographic-Print-C10088408.jpg
LIFE;---Tuscan-Hilltown-of-Vinci-1959-Photographic-Print-C10088408.jpg1617 shikime158 komente
kickthru.jpg
kickthru.jpg1481 shikime132 komente
LIFE;---Frank-Veloz-Yolanda-Casazza---US-Ballroom-Dance-Team-1939-silver-gelatin-photograph-Print-C10088401.jpg
LIFE;---Frank-Veloz-Yolanda-Casazza---US-Ballroom-Dance-Team-1939-silver-gelatin-photograph-Print-C10088401.jpg1460 shikime132 komente
23national_museum.jpg
23national_museum.jpg1411 shikime113 komente
23national_museum.jpg
23national_museum.jpg1389 shikime137 komente
image093.jpg
image093.jpg1288 shikime115 komente
img_gmili_bio.jpg
img_gmili_bio.jpg1252 shikime119 komente
gene3.jpg
gene3.jpg1175 shikimeKeto foto kane nje shkalle te veshtire realizimi dhe Gjon Mili ka qene nga te paret qe kane realizur foto te objekteve ne levizje.103 komente
lindy_hop_2_full[1].jpg
lindy_hop_2_full[1].jpg933 shikime125 komente
imagefile(13).jpg
imagefile(13).jpg910 shikimePicaso nuk ka lejuar te fotografohet nga kushdo fotograf i asaj kohe.Gjon Mili ka arritur ta bej kete.Kjo foto perben objekt studimi per gjithe fotografet e rinj.Brenda nje shkrepje te vetme Gjon Mili ka arritur te fotografoje Picason duke pikturuar me drite.118 komente
24 fotografi në 2 faqe(s) 1

Top